top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Activitats en grup

Enriqueix-te de l'experiència de compartir les activitats de Qi Gong i Ioga amb altres persones, obtenint el benefici que suposa l'energia que et dona el grup.

Els nostres serveis

01

Qi Gong

El Qi Gong és una pràctica energètica d'exercicis, postures, tècniques de respiració i meditacions que forma part de la Medicina tradicional Xinesa.  

"Qi" és la paraula xinesa que significa energia vital i "Gong" significa habilitat cultivada mitjançant pràctiques que realitzem amb constància. En definitiva, "Qi Gong" significa "cultivar l'energia vital del cos". S'anomena" l'Art de Sentir" perquè facilita l'escolta íntima del cos i la consciència corporal. 

Per mitjà dels exercicis millora el flux del Qi a tot el cos, es fa més disponible per a la vida i, en fluir millor a través nostre alimenta el Ser amb energia fresca, ens ajuda a tenir una millor salut, vitalitat i més lonjevitat.

Com ho fem i quins beneficis tenim: 

  • La Respiració com a porta d'entrada al nostre potencial intern i per moure la força vital al nostre interior. Vivint el moment present.

  • Moviments fluids que optimitzen la flexibilitat, el treball muscular i l' equilibri. Que milloren la funcionalitat orgànica i del sistema immune i la circulació de la sang i la limfa. 

  • Intenció, per dirigir el Qi a través de la consciència i per tant la sang.

  • Postures que ens ajuden a l'alineament, a centrar-nos, arrelar-nos i a sentir la connexió entre el Cel i la Terra. 

  • Estat mental meditatiu. Reduint i equilibrant el nivell d' estrès mental i emocional. 

  • Cultivant la coherència cardíaca per connectar amb la naturalesa pròpia i la connexió amb l' univers. 

És per tant una pràctica holística, apta per a totes les persones ja que s'adapta a les necessitats de cadascú i ens ajuda a autogestionar la pròpia salut.

02

Ioga

El ioga nidra (somni iòguic o somni conscient) és difícil de descriure, cal experimentar-lo. És un viatge amb moltes possibilitats: equilibrar el sistema nerviós, calmar la ment, combatre l'insomni, augmentar la creativitat i dissoldre patrons limitants, focalitzar la ment, aguditzar la intuïció... i, per damunt de tot, reconciliar-se amb el "no fer", amb el sentir i l'estar present. Aprendre a parar! Es tracta d'una pràctica guiada de relaxació i meditació. Un viatge de les capes més superficials del cos a les més profundes de la nostra ment. Estirada a terra i en una posició confortable de descans, comencem abandonant tensions, prenent consciència de la respiració i de tota la nostra estructura física i ens anem endinsant en un estat entre la vigília i el son, en estats de consciència profunds. Passar de betha a Alpha i... delta. Un bany de repòs i benestar que revitalitza. Abans farem un escalfament conscient de Hata Yoga, per preparar el cos i la ment estressats que arriben a la pràctica.

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

bottom of page