top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Tallers i cursos

Et donem a conèixer diferents pràctiques relacionades amb la salut i el benestar com la meditació, la respiració i el treball de la teva energia amb tallers on podrem aprofundir i perfeccionar tècniques que utilitzem tant en les sessions individuals com grupals.

Els nostres serveis

01

Verlo para crearlo

Imaginar com una cosa que necessitem pot millorar o canviar és una funció natural, que com a éssers humans, ens permet el nostre cervell. Ho venim fent des de fa milers d'anys de manera inconscient.

De nens ho fem a diari i a mesura que ens fem adults anem deixant d'utilitzar aquesta meravellosa eina que és la imaginació conscient.

La pre-programació és una eina que ens ajuda a posar en marxa els mecanismes per poder crear, canviar o millorar qualsevol cosa en la nostra vida.

 

Objectius del taller:

 • Transmetre una experiència personal de creació de la pròpia realitat

 • Compartir una tècnica/procés d'ús diari aplicable al personal i al professional

 • Prendre consciència de l'existència d'aquesta eina que portem tots incorporada de sèrie i trobar la motivació per usar-la

 • Reconnectar amb el poder de co-creació que tots tenim i fer-ho disponible

 • Aprendre i posar en pràctica les bases d' aquesta tècnica des del primer moment

 • Posar en marxa d'una forma «senzilla» els processos de canvi, millora, preparació i creació 

 • Ajudar en el creixement i l' empoderament personal des de l' autosuficiència

 • Ajudar a superar els impediments de posar en marxa la imaginació i la visualització.

02

Sons curates i alimentícia

Establir una comunicació profunda i amorosa amb els nostres òrgans interns a través dels sons curatius i l'alimentació. O com enamorar-nos-en a través de la vibració de diferents sons que els equilibren i alliberen de les emocions estancades i que no permeten el flux de l'energia vital per al seu bon funcionament. Conèixer, preparar i degustar aquells aliments que els nodreixen.

Amb la integració d'aquesta pràctica dels sons curatius i una alimentació viva adequada a cada òrgan podem aprendre a equilibrar el nostre flux energètic per crear un estat de benestar físic i emocional.

"Estar en harmonia amb els elements de la natura i una alimentació viva ens proveirà de salut i consciència"

03

Respira

RESPIRA, CÈNTRA'T, CALMA LA TEVA MENT...

A través de la respiració com a vehicle principal, eina que portem incorporada de sèrie, induirem al cos per posar equilibri a la balança... No és meditació, però la respiració és el camí per arribar a estats meditatius (meditar, concentrar-se, ioga, visualització...), estats de consciència on el jo egòtic desapareix i em retrobo amb el meu jo interior, on connecto amb la meva intuïció, amb la meva visió interna, amb el meu cor, i on s'esvaeixen moltes limitacions i bloquejos mentals.

Objectiu: 

Crear un espai virtual de pràctica per donar eines bàsiques i així regular el sistema nerviós, gestionar emocionalment aquestes situacions, alliberar tensió, regular el PH...

04

Kembiki

El kembiki és una tècnica manual japonesa que, a través del tacte i el moviment rítmic de vaivé, convida el cos a deixar-se portar per reordenar l'energia, desbloquejar resistències i alliberar cuirasses i tensions. Podent així portar-lo al descans, la relaxació i el benestar.

Al taller aprendràs a utilitzar una eina senzilla i motivant, adreçada a mares i pares per crear un espai comú de cura i acompanyaments als nens i nenes, on a través del treball corporal i el contacte els ajudis a sentir-se en harmonia.

Aquesta eina també està dirigida a terapeutes o tots aquells es dediquen a la cura de persones en processos terapèutics i que poden utilitzar-lo amb pacients amb els mateixos beneficis.

Beneficis:

 • Equilibrar el sistema nerviós (eix simpaticotonia/vagotonia)

 • Equilibrar la tensió fascial i/o muscular

 • Millorar els ritmes del son

 • Modular el nivell d'activitat del nen/a

 • Alliberar cuirasses i tensions

 • Integrar reflexos primitius

 • Ordenar la informació energètica del nostre cos físic, mental, emocional...

 • Millorar la circulació sanguínia i limfàtica

 • Activar el moviment del Líquid cefaloraquidi a través del bombeig sacrocraneal

 • Potenciar la relació matern/patern filial a través del contacte

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

bottom of page