top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Sessions on-line

Volem donar suport en situacions que no et permetin venir al nostre centre (des de casa o a la feina). T'oferim entrenament personal, classes de Qi Gong (grupal o individual) sessions de kinesiologia i assessorament personal en el que necessitis. 

 

Aquesta és una opció també per a totes aquelles persones que prenen el compromís de dur a terme sessions d'entrenament personal des del seu propi espai.

Els nostres serveis

01

Kinesiologia

Tant per dur a terme un seguiment d'una sessió que s'ha fet presencial com per a una primera sessió, la kinesiologia és un servei que ens permet acompanyar les persones per tractar els objectius o problemes que necessitin treballar. En els casos amb nen/es, en una primera sessió on-line podem dur a terme una recollida de dades amb tota la història, que ens ha de permetre orientar correctament la sessió posterior en consulta.

En els seguiments ens assegurem que s'estiguin realitzant correctament els exercicis proposats, així com ajudar a entendre els símptomes que vagin apareixent després de la sessió presencial. És una bona manera de donar suport a la persona sense necessitat de desplaçar-se al nostre centre.

02

Qi Gong

Tant en sessions individuals com en grup podrem experimentar els beneficis d'aquesta pràctica de moviment conscient que ens aporta salut, vitalitat i benestar . Anirem veient com es van instal·lant amb el temps i sense esforç, plaentment. Ho fem per mitjà de la xarxa, però connectats a través del camp que ens uneix a tots malgrat la distància, dissolent la idea que estem separats. 

Les sessions es podran veure còmodament en diferit en cas de no poder assistir-hi.

03

Entrenament i seguiment personalitzat

Des de casa teva o en el teu espai de treball, amb l'ajuda res més que d'un ordinador portàtil o tablet que tingui càmera i una aplicació senzilla.

Per començar, no és necessari cap material de treball, però és aconsellable fer-se amb el següent: esterilla o llitera, cadira o banc, elàstics, pesos lliures... 

Els nostres objectius són: motivar la persona per aconseguir uns hàbits saludables; assegurar-nos que s'estan fent bé els exercicis; fer el seguiment en relació a les seves necessitats individuals i anar adaptant el programa a la seva evolució i capacitats.

La durada de les sessions serà 30 a 40 minuts depenent de cada cas.

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

bottom of page