top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Teràpies complementàries

La nostra visió holística de la persona ens ha portat a integrar el treball corporal amb les teràpies complementàries. Ens recolzem en les bases de la Medicina Tradicional Xinesa i en la kinesiologia holística per poder diagnosticar en base als diferents símptomes i acostar-nos el més possible a la causa original del problema. Les nostres eines són les nostres mans, la cromoteràpia, la sonoteràpia, la magnetoteràpia, la moxibustió i la bioenergètica, així com diferents TLE (Tècniques d'Alliberament Emocional).

Els nostres serveis

01

Shiatsu

El shiatsu és una teràpia manual basada i fonamentada en els principis de la Medicina Tradicional Xinesa. Aquesta tècnica oriental, d'origen japonès es basa en l'aplicació de pressions amb els dits al llarg del recorregut dels meridians (canals per on circula l'energia al cos) i que regulen la nostra energia vital. 

Considerem els símptomes i les malalties com a desequilibris energètics i busquem resoldre les causes tractant el cos per desbloquejar-lo tant a nivell físic, com mental i emocional. L' objectiu és equilibrar les funcions dels òrgans interns, així com harmonitzar l' estat energètic de la persona en els tres nivells.

Actua a nivell preventiu i afavoreix el manteniment d' un bon estat de salut, amb finalitats d' autocuració i autoconsciència.

El Shiatsu es realitza amb roba còmoda, sobre un futó col·locat a terra perquè el receptor pugui relaxar-se i així el terapeuta apliqui el tractament apropiat.

02

Kinesiología

La Kinesiologia Holística és una tècnica de diagnòstic i tractament, que fa servir el test muscular i que ens permet, en base a uns determinats símptomes, esbrinar i tractar el problema des de la globalitat: cos físic, químic, emocional, electromagnètic ... resolent el conflicte el més a prop possible de la causa i restaurant el sistema i totes les seves funcions. Així doncs podem saber, per exemple, si un dolor d'esquena pot estar relacionat amb una cosa purament muscular o si té un origen orgànic (disfunció d'un òrgan), o químic (alguna falta d'ingesta o excés d'algun element), o emocional....

03

Reset

El Reset és una tècnica manual bioenergètica que es duu a terme sobre la musculatura de mandíbula i part del cap i coll i que té com a objectiu equilibrar el sistema nerviós actuant sobre la regulació de l'eix d'estrès glandular (sobretot suprarenal) aconseguint millorar els ritmes nerviosos simpàtic i vagotònic del dia i la nit. És una forma d'equilibrar el to muscular mandibular ajudant en processos de bruxisme, insomni, cefalees i desajustos articulars i miofascials que poden relacionar-se amb zones properes al crani (cervicals, escàpules...) però també amb altres més allunyades generant lumbàlgies, desgast articular discal de tota la columna vertebral, així com malucs, genolls i peus.

04

Kobido

Massatge facial japonès que combina tècniques de drenatge limfàtic, tonificació, lifting, digitopressió i shiatsu. El tacte va des del subtil a l'estimulant. 

És una experiència sensitiva i delicada que ens aporta beneficis estètics:

• Redefinició de l'oval facial 

• Lluminositat

• Disminució de les arrugues d'expressió 

• Eliminació de toxines

• Estimulació del flux sanguini i limfàtic

• Tonificació dels teixits

 Però, sobretot, relaxació, alliberant tensió muscular de la cara, del coll i crani; netejant les emocions instaurades en el rostre; equilibrant el sistema nerviós reduint l' estrès. D'aquesta manera recuperem energia, preveiem l'envelliment i nodrim l'autoestima.

La bellesa autèntica sorgeix de l'harmonia entre el físic, l'emocional i el mental.

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

bottom of page