top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Inside·Outside
Training Experiences

Entrenament d'avantguarda i teràpies complementàries per al teu benestar

Qui som?

Iostudio és un espai d'entrenament personal i teràpies complementàries, que treballa amb una visió holística, on s'utilitzen tècniques d'entrenament d'avantguarda i diferents tipus de teràpies corporals i energètiques.

T'ajudem a ser més eficient en la teva vida quotidiana i a superar l'estrès i els reptes personals que comporten les activitats diàries, orientant-te a través de l'equilibri cos i ment.

Inside · Outside és un concepte de treball que s'aproxima a la persona, cuidant les àrees estructurals, energètiques i psicoemocionals, amb l'objectiu d'aconseguir una experiència de salut i benestar. 

A qui ens dirigim?

A totes aquelles persones que vulguin potenciar la seva salut. 

A persones que vulguin millorar la seva forma física i consciència corporal.

A persones amb lesions i/o dolors.

A persones amb processos de desequilibri estructural, orgànic i d' estrès mental i emocional.

A ballarins i professionals de les arts escèniques.

A practicants de l' esport de totes les edats.

 

Com t'ajudem?

Acompanyant-te i donant-te suport en l’autocura de la teva salut.

Equilibrant el teu sistema nerviós relaxant-lo o estimulant-lo.

Reequilibrant les funcions dels òrgans interns i harmonitzant el teu estat energètic.

Donant suport en activitats esportives millorant la funció neuromuscular.

En la prevenció i rehabilitació de lesions.

Treballant la psicomotricitat i la consciència corporal.

Amb tècniques que permetin alliberar-te de patrons que no et deixen avançar.

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

La nostra filosofia

A través de l'experiència des dels nostres inicis amb el treball corporal, hem anat prenent consciència que l'equilibri no està només a l'exterior (outside). El cos està dissenyat per moure's, per la qual cosa el moviment extern és necessari per mantenir una bona estructura, amb unes bones arrels que ens permetin connectar amb la terra i desenvolupar unes bones bases i autoconfiança.

Però a més cal habitar el cos des de l'interior (inside), per la qual cosa és imprescindible el moviment intern que ens permet sentir-nos bé en aquesta estructura.

Imatge A - 600ppp_edited.jpg

Estem anant contínuament del món o la dimensió de la forma al de la no forma i al revés. Tot està connectat i en continu moviment. Del més subtil al més corpori. Què és abans? O és que és tot alhora? Sigui com sigui, som éssers energètics que ens estem transformant contínuament. No podem treballar només una part de nosaltres. Estem fets de tot una mica. Així doncs, veiem que part de nosaltres necessita més atenció per poder estar en harmonia. ¡Equilibri és salut! Alguna cosa de treball corporal, tonificar un meridià energètic, gestionar algunes emocions, mobilitzar algun xakra bloquejat... què necessitem en cada moment per aconseguir ordenar allò que s'ha desordenat i així assolir un estat de benestar

El nostre espai

 

Al nostre centre, trobaràs un ambient càlid i acollidor on et sentiràs còmode(a) i segur(a) mentre explores noves formes de cuidar del teu cos i ment. Els nostres professionals altament capacitats són aquí per guiar-te i recolzar-te en cada pas del camí.

Les nostres instal·lacions són el lloc ideal per trobar la tranquil·litat i el benestar que necessites. Oferim un ambient acollidor, íntim i lluminós perquè et sentis còmode i relaxat durant les teves sessions d'entrenament i teràpies complementàries.

Comptem amb equips i materials d'alta qualitat que s'adapten a les necessitats de cada sessió. A més, mantenim les nostres instal·lacions en òptimes condicions de neteja i higiene per garantir la teva seguretat i confort.

CONTACTE

Carrer Avenir, 22  Entlo. 1ª

08021 Barcelona

609 674 593 / 600 475 868

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page