top of page
Inici     Serveis     Nosaltres    Blog     Contacte

Entrenament personal

Des de Iostudio oferim sessions d'entrenament adaptades a les necessitats de cada persona amb programes específics. La nostra missió és guiar-te i motivar-te perquè puguis aconseguir els teus objectius.  La durada de les sessions és d'una hora però també oferim sessions més curtes i intenses de 30 minuts que s'ajustin més a la teva disponibilitat i necessitats.

Els nostres serveis

01

Programes d'entrenament

Els nostres programes d'entrenament van orientats a persones de tota edat i condició. El primer que fem és una valoració inicial que ens ajudarà a orientar la persona cap al programa d'entrenament més adequat i a preparar-se per començar a entrenar amb un mínim de condicions. Depenent de cada cas utilitzarem diferents tipus d'equipaments tant de treball muscular com cardiovascular i realitzarem progressions d'exercicis amb diferents tipus de resistències (manual, elàstica, inercial).

02

Activació
neuromuscular

L'Activació Muscular ofereix una nova visió en la valoració i tractament de les disfuncions musculars i articulars. Es tracta d' una tècnica de palpació realitzada en llitera a través de la qual reajustem el sistema neuromuscular. Gràcies a aquesta, optimitzem el nostre control reflex sobre els músculs traduint-se bàsicament, en un major rang articular i en un augment de la força i un millor balanç muscular.

03

Servei a domicili

Servei adreçat a persones amb dificultats de desplaçament i/o que hagin de realitzar recuperació un cop ha acabat el postoperatori, o després d'un trauma, caiguda, ictus, convalescència...

Especialment per a gent gran, perquè qui ha dit que els més grans que són a casa no poden fer activitat física?

Després d'una caiguda tenim por, no tenim prou estabilitat i sentim que ja no podrem tornar a recuperar l'estat físic d'abans. És important posar-se en marxa el més aviat possible per tornar a ser autònoms.

Nosaltres portem el nostre material de treball i recomanem tenir una llitera a casa.

Els nostres serveis

_MG_9347w.jpg
_MG_9400w.jpg
Actividad grupal 2.jpeg

Moviment és salut

Cos, ment i emoció

Conecta amb l'energia del grup

GettyImages-1290751661_edited.jpg
20200111_112546.jpg
IMG-20200112-WA0013.jpg

Amb tu en el teu propi espai

Avançant en el leu creixement personal

Immersió en la natura

bottom of page